Vrancea se menţine în topul cazurilor de COVID-19. În judeţ au murit 76 de persoane din cauza virusului

Vrancea se menţine în topul cazurilor de COVID-19. În judeţ au murit 76 de persoane din cauza virusului

În spitale se lucrează la foc continuu

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până acum 10081 de teste, fiind depistate 1343 de persoane pozitive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Raportarea oficială de astăzi, de la ora 13.00, a arătat un nou record de cazuri de români diagnosticaţi pozitiv cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore. Din totalul de 889 cazuri noi, 13 sunt din judeţul Vrancea.

Astfel, numărul total de vrânceni confirmaţi cu COVID-19 a ajuns la 1.343. De asemenea, a crescut şi numărul persoanelor decedate ca urmare a infectării cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat, la nivel naţional, 21 decese. Dintre acestea, 2 din Vrancea. Bilanţul negru al coronavirusului a ajuns, în judeţul nostru la 76 de victime.

"În judeţul  Vrancea, în data de 18 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină şi izolare după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Curţii Constituţionale privind neconstituţionalitatea unor măsuri împotriva pandemiei.
În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 90 de pacienţi, dintre care opt la secţia ATI, patru la Focşani şi patru la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 750, iar a persoanelor decedate la 76. Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până acum 10081 de teste, fiind depistate 1343 de persoane pozitive", potrivit Prefecturii Vrancea.

Vă mai recomandăm:

Cum a fost decapitată de coronavirus şi de corupţie primăria unui oraş din România.  Instituţia a fost închisă

Pacienţii asimptomatici cu coronavirus din Vrancea, externaţi pentru a face loc cazurilor grave. Aproape 1.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările