VIDEO Ambasadorul SUA i-a evitat pe candidaţii care ţineau morţiş să se afişeze în compania sa. Gestul inedit al lui Zuckerman

VIDEO Ambasadorul SUA i-a evitat pe candidaţii care ţineau morţiş să se afişeze în compania sa. Gestul inedit al lui Zuckerman

Ambasadorul SUA s-a aflat vineri într-o vizită în Vrancea, Sursa: captură video

Excelenţa Sa Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti, se află într-o vizită în Vrancea, în cadrul căreia are programate mai multe întâlniri. Venirea diplomatului american a avut parte de un incident neplăcut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Excelenţa Sa Adrian Zuckerman, s-a aflat vineri în Vrancea, în cadrul unei vizite, oaspetele venind însoţit de şeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

În program, ambasadorul a avut şi o deplasare la Biblioteca judeţeană "Duiliu Zamfirescu” , unde a vizitat Aripa de literatură în limba engleză. 

Evenimentul a fost amânat însă mai multe minute, întrucât o parte dintre candidaţii la alegerile locale de peste două zile, care sunt şi autorităţi locale, au ţinut morţiş să apară alături de ambasador, deşi nu au fost invitaţi. Este vorba despre primarul PSD Cristi Misăilă şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, Ionel Cel Mare (ALDE) şi Dănuţ Cristian (PSD).  

Diplomatul şi-a dorit să nu se intersecteze în vizita sa cu aceşti candidaţi, astfel că a rămas în maşină şi şi-a trimis consilierul să le transmită acestora că nu îl pot însoţi în bibliotecă. Au fost şi câteva momente de negociere pe acest subiect, dar respectivii nu au înţeles mesajul şi s-au postat în uşa bibliotecii. 

Oficialul american s-a întâlnit în cele din urmă doar cu copiii şi personalul bibliotecii.

Tot vineri, Excelenţa Sa Adrian Zuckerman s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din judeţul Vrancea şi a efectuat o vizită în bazinul viticol Dumbrăveni la producătorul Mera Com Internaţional. 

 

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Gafă la Focşani. Ambasadorul SUA, Hans Klemm,  întâmpinat cu un drapel poziţionat greşit

FOTO VIDEO Ambasadorul SUA a donat cărţi bibliotecii din Vrancea. „Sunt aici să încurajez românii să îmbrăţişeze valorile democratice“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările