VIDEO Coronavirusul bagă vrajba între autorităţi. Primăria Focşani nu este de acord să pună la dispoziţie hotelul Colegiului Economic ca spaţiu de carantină

VIDEO Coronavirusul bagă vrajba între autorităţi. Primăria Focşani nu este de acord să pună la dispoziţie hotelul Colegiului Economic ca spaţiu de carantină

Baza de practică a elevilor de la Colegiul Economic

Edilul municipiului Focşani a precizat că solicitarea Instituţiei Prefectului este riscantă şi speră să găsească un alt spaţiu pentru această activitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Solicitarea Instituţiei Prefectului judeţului Vrancea, privind identificarea unui spaţiu destinat carantinei persoanelor ce vin din zonele afectate cu coronavirus, indicând în acest sens baza de practică de la Colegiul "Mihail Kogălniceanu", nu a fost aprobată de Primăria Focşani.

“Ne-au solicitat un spaţiu să asigurăm carantina pentru persoane suspecte care nu prezintă semne de boala. Nu suntem de acord să punem la dispoziţie un spaţiu în centrul comunităţii şi care este unitate de învăţământ. În cel mai scurt timp vom găsi şi un spaţiu”, a declarant primarul Cristi Misăilă.

Edilul a cerut unităţilor de învăţământ şi tuturor instituţiilor publice să se doteze cu materialele necesare pentru a stopa răspândirea coronavirusului, respectiv produse biocide, măşti de protecţie, combinezoane etc. Acesta a făcut un apel la toţi  cetăţenii municipiului şi în special la cei care vin din Italia să anunţe instituţiile de sănătate, pentru a preveni răspândirea virusului care a ucis mai mulţi oameni în Peninsulă.

“Nu este un lucru de joacă. Am aflat astăzi că au venit foarte mulţi români din Italia, nu ştim exact de unde sunt, care nu au anunţat nimic. Fac apel la locuitorii municipiului Focşani dacă au cunoştinţă despre cetăţeni, rude, prieteni care vin din zonele respective să anunţe la 112.”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: