VIDEO Consens politic în Consiliul Local. Proiectele prioritare au fost votate, cele în divergenţă discutate punct cu punct

VIDEO Consens politic în Consiliul Local. Proiectele prioritare au fost votate, cele în divergenţă discutate punct cu punct

Consiliul Local Focşani

Şedinţa de luni dimineaţă a decurs fără certurile obişnuite dintre aleşi, fiind astfel depăşit blocajul care durează de o lună şi jumătate, de la alegerea viceprimarilor municipiului Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

După mai multe şedinţe ordinare şi extraordinare cu scântei, fără rezultate, aleşii locali de la toate partidele reprezentate în Consiliul Local Focşani se pare că au depăşit chestiiile care ţin de vanitate şi au reuşit luni să arate că există şi consens, dacă situaţia o cere.

Primarul Cristi Misăilă şi-a călcat la rândul său pe orgoliu şi a acceptat că lucrurile pot merge înainte, nu prin proiecte votate calup, ci discutate punct cu punct.

De asemenea, a acceptat şi amendamentele propuse de grupul PNL-USR-PLUS, astfel că cele două proiecte privind aprobarea utilizării, în anul 2021, a excedentului bugetului local rezultat la încheierea exerciţiului bugetar a anului precedent şi cel privind aprobarea Bugetului creditelor interne al municipiului Focşani pe anul 2021 au fost aprobate.

Acest din urmă punct, care se referă la creditul de 70 de milioane de lei contractat de Primăria Focşani, a primit aprobare doar pentru finanţarea a trei investiţii din lista propusă de primar, restul urmând să fie discutate punct cu punct.

Se pare că la armonia de luni din Consiliul Local a contribuit şi deputatul PNL Ion Ştefan, care a fost prezent în sală, chiar la prezidiu, acesta având în cursul dimineţii discuţii cu primarul Misăilă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările