VIDEO Aproximativ 50 de focşăneni au protestat lângă monumentul Unirii. Iluminatul public în centrul civic a fost oprit

VIDEO Aproximativ 50 de focşăneni au protestat lângă monumentul Unirii. Iluminatul public în centrul civic a fost oprit

Piaţa Unirii, inundată de întuneric

Protestatarii cer în principal retragerea din Parlament a Legilor Justiţiei, dar sunt şi împotriva modificărilor aduse Codului Fiscal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 50 de focşăneni s-au mobilizat şi au ieşit din case în această seară, raliindu-se astfel miilor de protestatari din ţară, care, cel puţin în oraşele mai mari, au manifestat pentru retragerea legilor Justiţiei, respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale.

Autorităţile locale au vrut să se asigure că nu vor veni prea mulţi oameni la proteste, aşa că au închis iluminatul public pe Bulevardul Unirii, pe segmentul cuprins între Hotelul Unirea şi Consiliul Judeţean, în totală lipsă de respect pentru focşănenii ieşiţi la promenadă, dar şi pentru şoferii participanţi la trafic, care nu aveau nicio legătură cu protestele.

Protestatarii au strigat "PSD, ciuma roşie", "ALDE şi PSD, aceeaşi mizerie", "Demisia", sub privirile a 20 de jandarmi care nu au avut motive să intervină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările