Un tânăr de 30 de ani, lovit de o creangă, a ajuns în stare gravă la spital

Bărbatul, care lucra ca drujbar într-o exploataţie forestieră din comuna Câmpuri, s-a accidentat grav ieri după amiază, în timp ce tăia un copac. Victima a fost transportată în stare gravă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristea Daniel, de 30 de ani din comuna buzoiană Bisoca lucra de mai mult timp ca drujbar într-o exploataţie forestieră aparţinând unei firme de profil din comuna Câmpuri.

„Din verificările efectuate a rezultat că victima, în timp ce se afla în pădure în punctul „Dumicuşi" de pe raza comunei Cîmpuri unde executa lucrări de tăiere cu drujba, a fost lovit în zona capului de o creangă desprinsă din copac", a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IJP Vrancea.

Bărbatul a fost internat cu traumatism acut deschis cu plagă contuză fronto-parietală, hematom periorbital stâng şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani.

Inspectorii de muncă au stabilit că bărbatul nu era angajat şi nici nu purta cască de protecţie însă avea acordul verbal de a lucra din partea administratorului pădurii iar evenimentul a fost încadrat la capitolul accidentelor de muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările