Un autor de science fiction îşi lansează două cărţi la Focşani

Un autor de science fiction îşi lansează două cărţi la Focşani

Lansarea are loc la Biblioteca Judeţeană

Miercuri, 26 aprilie 2017, începând cu ora 17.00, la Sediul Central al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, va avea loc un eveniment cultural de excepţie.

Ştiri pe aceeaşi temă


La Focşani va avea loc miercuri o dublă lansare de carte science fiction a autorului focşănean Florin Purluca –"Progradia" şi "Praf", ambele apărute la Editura Pavcon din Bucureşti.

Invitat la acest eveniment cultural este editorul şi scriitorul Constantin Pavel.

Florin Purluca a publicat romanul de science fiction Cum să fabrici un semizeu şi proză scurtă SF în revistele Argos, Ficţiuni.ro, Gazeta SF, Helion, Nautilus, Revista de suspans. Este prezent în antologiile Argos Doi şi Exit. În limba engleză, autorul a publicat în revistele Aphelion şi The Singularity. De asemenea a publicat, în anul 2015, volumul Imam and Other Fantastic Stories.

Pentru povestirea „Observatorul”, Florin Purluca a fost nominalizat la premiile RomCon 2015 (categoria „Cea mai bună povestire”).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările