Subprefectul Dragoş Mircea a ţinut audienţe în holul Prefecturii

Subprefectul Dragoş Mircea a ţinut audienţe în holul Prefecturii

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Acesta a dorit astfel să vină în întâmpinarea unei persoane cu probleme locomotorii, care nu a putut urca scările pentru a ajunge în biroul subprefectului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi a fost zi de audienţe la Prefectura Vrancea, persoana desemnată să ia la cunoştinţă despre problemele oamenilor fiind subprefectul Dragoş Mircea.

Pe lista persoanelor înscrise la audienţă s-a aflat şi un bărbat cu probleme locomotorii din comuna Ţifeşti, dificultatea în a urca scările către biroul subprefectului fiind majoră.

În aceste condiţii, reprezentantul Guvernului în teritoriu a coborât din birou şi a mers în holul instituţiei, pentru a sta de vorbă cu persoana în cauză.Acesta şi-a luat notiţe pe picior.

„Nu a fost nimic deosebit. Bărbatul nu putea urca scările până în birou la mine şi am decis să cobor eu să-i ascult doleanţele. Are de rezolvat o problemă de fond funciar, mi-a înmânat documentaţia şi o să-i oferim cât de curând un răspuns", ne-a declarat subprefectul Dragoş Mircea

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările