Scenariu galben pentru toţi elevii dintr-o comună vrânceană unde coronavirusul face ravagii

Scenariu galben pentru toţi elevii dintr-o comună vrânceană unde coronavirusul face ravagii

Coronavirus

Autorităţile locale au decis să închidă toate şcolile pentru două săptămâni, iar slujbele la biserici se vor desfăşura în condiţii speciale.

Şase persoane din comuna Păuleşti au fost confirmate cu COVID-19, astfel că la nivelul comunităţii s-a luat decizia închiderii şcolilor de pe teritoriul administrativ. Timp de 14 zi, elevii vor desfăşura ore online.

De asemenea, şi bisericile vor avea restricţii la slujbele religioase.

"Ca urmare a confirmării cu virusul COVID 19 pozitiv a unui număr de 6 persoane la nivelul comunei Păuleşti, vă impunem respectarea măsurilor pentru evitarea răspândirii acestui virus. Totodată vă rugăm să ne susţineţi în această activitate prin informarea cetăţenilor privind respectarea măsurilor de protecţie şi purtarea măştii de protecţie obligatoriu la ieşirea din locuinţă, distanţarea socială şi normele de igienă privind dezinfectarea mâinilor cât mai des. Scolile vor fi închise pentru o perioadă de cel puţin 14 zile, la Biserici slujbele religioase se vor desfăşura în anumite condiţii, reprezentanţi ai M.A.I. şi Jandarmeria vor verifica periodic respecarea măsurilor impuse", potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook de Primăria Păuleşti.

Vă mai recomandăm:

Grădiniţa 18 din Focşani, închisă două săptămâni după ce s-au descoperit cazuri de COVID-19

Săli de clasă goale la şcoala din Murgeni. Elevii nu s-au mai dus la cursuri de frica vaccinării anti-COVID

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările