Primăria Focşani şi-a redeschis uşile pentru public. Ce reguli trebuie respectate

Primăria Focşani şi-a redeschis uşile pentru public. Ce reguli trebuie respectate

Primăria Focşani

Accesul publicului în instituţie a fost sistat după instaurarea Stării de Urgenţă. Totodată, şi punctul de lucru de la fosta Vamă a fost deschis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Municipiului Focşani a redeschis, de luni, 25 mai, ghişeele de lucru cu publicul din cadrul instituţiei, centrale, cât şi la punctul de lucru din Str Cuza-Vodă nr.56 (fosta Vamă).

Cu această ocazie, au fost redeschise publicului ghişeele pentru registratura generală, urbanism, impozite şi taxe, înmatriculări/radieri auto (Str. Cuza-Vodă nr. 56).

"Accesul în sediul Primăriei se va face în număr de cel mult 18 persoane, cu respectarea regulilor de distanţare socială şi a celorlalte măsuri impuse de situaţia de alertă.La punctul de lucru pentru taxe şi impozite din clădirea fostei coletării vamale, accesul se va face în număr de maxim 10 persoane.  Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Focşani se va redeschide pe data de 2 iunie 2020, conform dispoziţiilor Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, care acum are în componenţa sa şi fostul Minister al Turismului", potrivit Primăriei Focşani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările