Oprisan: "Să fiu achitat sau să fiu împuşcat, dar să se facă legal"

Oprisan:

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea

Acesta spune că judecătorii nu au nicio vină în tergiversarea cauzei aflate acum pe rolul Judecătoriei Cluj, ci Direcţia Naţională Anticorupţie, care plimbă de cinci ani dosarul între Focşani şi Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat la Realitatea TV că procurorii au pornit în instrumentarea unui mare dosar de corupţie şi au sfârşit prin a ancheta un banal abuz în serviciu.

Acesta a dat vina pe DNA pentru tergiversarea dosarului.

„Nu judecătorii sunt vinovaţi că a durat atât de mult dosarul meu. Eu nu am făcut niciodată o cerere de amânare. DNA plimbă de cinci ani acest dosar de la Focşani la Cluj", a spus în intervenţia sa Marian Oprişan.

Acesta a mai spus că speră să se facă dreptate în cazul său, pentru că are încredere în justiţie şi în judecători.

„Să fiu achitat sau să fiu împuşcat, dar să se facă legal", a mai spus marina Oprişan.


Presedintele Consiliului judetean Vrancea, Marian Oprisan, a fost trimis in judecata în anul 2006 pentru abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, fals si uz de fals. Prejudiciul total adus statului in acest caz este de aproximativ 2,2 milioane euro.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: