VIDEO Mormântul „Fluturicăi“, jurnalista care a murit anul trecut, de Crăciun, într-un accident de circulaţie, a fost vandalizat

VIDEO Mormântul „Fluturicăi“, jurnalista care a murit anul trecut, de Crăciun, într-un accident de circulaţie, a fost vandalizat

Iuliana Gătej

Persoane necunoscute i-au furat de pe mormânt darurile lăsate de cei care au îndrăgit-o pe cea care a fost Iuliana Gătej.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fratele Fluturicăi, jurnalista care a murit anul trecut, de Crăciun, într-un accident de circulaţie, a postat un mesaj şi un filmuleţ pe pagina sa de Facebook în care arată cum pesoane necunoscute i-au vandalizat mormântul surorii sale.

"Ieri domnul primar Cristi Misaila a postat pe pagina sa de Facebook un comunicat de presa in care un grup de romi au vandalizat unul din containerele de ajutor umanitar din cadrul programului " Garderoba Sociala " si au furat toate hainele lasate pentru nevoiasi . Poate acei romi chiar aveau nevoie de hainele respective vazand frigul de afara !!! Vreau insa D-le Primar sa-mi raspunde-ti si mie la urmatoarea intrebare in calitate de cetatean al orasului pe care il conduceti si poate si in calitate de prieten : " Doamna din filmatul atasat ce nevoie avea de lucrurile pe care le fura de pe mormantul surorii mele FLUTURICA ?????? ", a scris Cristi Gătej pe pagina de Facebook.

Sâmbăta viitoare se împlineşte un an de la moartea Iulianei Gătej, supranumită de colegi Fluturica.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările