Marian Oprişan, în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare „C.C.Iliescu” din Bucureşti

Marian Oprişan, în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare „C.C.Iliescu” din Bucureşti

Marian Oprişan a mai avut o problemă medicală acum doi ani

Potrivit conducerii medicale a spitalului, starea de sănătate a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea este stabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, care a suferit joi după-amiază un episod de tahicardie, după cum s-a transmis prin intermediul Biroului de Presă al Consiliului Judeţean, se află internat de vineri la Institutul de Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu” din Bucureşti.

Duminică la prânz, directorul medical al unităţii, dr. Şerban Bubenek, ne-a declarat că „Marian Oprişan este internat la noi şi starea sa este stabilă”, fără a oferi alte precizări suplimentare.

De altfel, în cursul zilei de vineri, după ce a părăsit Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani, unde a stat internat o noapte, Marian Oprişan a plecat direct la Bucureşti, la Institutul de Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu”, unde surse medicale au declarat pentru Mediafax că "pacientul va fi supus unor investigaţii de rutină. El a ajuns în Capitală din cauza unei tahicardii, adică accelerare a frecvenţei bătăilor inimii la peste 90 de pulsaţii pe minut. Ritmul cardiac normal variază, la majoritatea subiecţilor, între 60 şi 90 de pulsaţii pe minut, cu o medie de 70 până la 80".

Mai puteţi citi:

Inima lui Marian Oprişan bate la peste 90 de pulsaţii pe minut. El a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu"

Marian Oprişan, internat la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon”

Silenzio stampa total la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” în cazul pacientului Marian Oprişan

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: