Lucrările la drumuri şi poduri, verificate de noul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Ce le-a spus acesta constructorilor

Lucrările la drumuri şi poduri, verificate de noul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Ce le-a spus acesta constructorilor

Constructorii au fost chemaţi la Consiliul Judeţean

O primă întâlnire a şefului administraţiei judeţene cu factorii implicaţi în realizarea investiţiilor de infrastructură rutieră din judeţul Vrancea a avut loc miercuri, la Consiliul Judeţean.

La întâlnirea care s-a desfăşurat în sala de şedinţe a instituţiei au participat reprezentanţii firmelor constructoare, diriginţi de şantier, funcţionari din cadrul Direcţiei Tehnice şi Investiţii a CJ Vrancea, responsabili din cadrul Companiei de Utilităţi Publice, care desfăşoară lucrări de modernizare şi extindere a sistemului de apă şi canalizare şi care se suprapun pe unele porţiuni de drumuri aflate în modernizare.

În deschiderea evenimentului, preşedintele Cătălin Toma le-a transmis celor prezenţi că, începând de săptămâna viitoare, va merge pe teren pentru a vedea modul în care se lucrează pe drumurile din judeţ. ”Doresc să fim parteneri şi să finalizăm investiţiile aflate în derulare fără să avem probleme de execuţie, în perspectiva accesării altor proiecte viitoare. Vreau să avem un dialog constructiv şi să comunicăm acolo unde sunt probleme”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

În cadrul întâlnirii s-au dezbătut, punctual, toate obiectivele de investiţii în infrastructură aflate în derulare, respectiv reabilitarea a 27 de drumuri şi poduri cu finanţare din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2 şi 4 drumuri judeţene cu conectivitate directă la reţeaua TEN-T, finanţate din fonduri europene, în cadrul POR 2014-2020.

Preşedintele Cătălin Toma i-a asigurat pe constructorii care sunt în grafic cu execuţia că vor primi toţi banii aferenţi lucrărilor efectuate, în cadrul PNDL 2, din bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, cu condiţia să depună documentaţiile necesare în termenele stabilite. La final, s-a stabilit ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic, pentru o mai bună comunicare şi coordonare între factorii implicaţi în realizarea investiţiilor, în interesul vrâncenilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările