Incendiu în Club Colectiv. Una dintre victimele nopţii de groază a fost identificată de mamă la morgă, după cercei

Incendiu în Club Colectiv. Una dintre victimele nopţii de groază a fost identificată de mamă la morgă, după cercei

Monica Tănăsoiu, foto Facebook

Monica Tănăsoiu era manager de publicitate la o firmă din Bucureşti şi a murit în tragedia de la Club Colectiv din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monica Tănăsoiu făcea parte din comunitatea de rockeri şi participa des la evenimentele organizate de diversele trupe din ţară.

Vineri seara se afla împreună cu prietenul ei, Ionuţ Popescu, băiatul fostului director al ENET Focşani, Valter Popescu, la lansarea albumului trupei „Goodby to Gravity” când s-a dezlănţuit infernul. Nu erau numai ei acolo, ci un întreg grup de prieteni.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost identificat de mama sa după cerceii din urechi, întrucât din cauza arsurilor foarte grave a fost greu de recunoscut. Ionuţ Popescu, prietenul ei, se află în stare gravă la spitalul de Arşi din Capitală, după cum ne-a declarat tatăl său.

Un apropiat al celor doi tineri a scris un mesaj pe Facebook prin care solicită sprijin financiar pentru victime.

„Pentru cei care doresc sa acorde un ajutor financiar parintilor Monicai Tanasoiu si lui Ionut Popescu pot depune bani intr-un cont personal al unei prietene, banii se vor imparti intre cei 2. Dumnezeu sa o Odihneasca pe Monica! Ganduri bune si rugaciuni pentru Ionut”, scrie prietenul tinerilor pe Facebook.

Mai multe ştiri despre incendiul de la Clubul Colectiv 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările