Incendiu în Club Colectiv. Mărturiile unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: „Au făcut concertul cu banii lor. Unul dintre băieţi are mâinile arse“

Incendiu în Club Colectiv. Mărturiile unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: „Au făcut concertul cu banii lor. Unul dintre băieţi are mâinile arse“

Foto: Mihai Caliu / Click

Un incendiu devastator care a avut loc vineri-noapte în clubul Colectiv din Bucureşti a ucis 27 de oameni şi a trimis în spital alţi 146. Totul s-a petrecut la concertul trupei Goodby to Gravity. În incendiul de la Clubul Colectiv a murit chitaristul Vlad Ţelea, iar ceilalţi membri ai trupei se află în spital. Printre răniţi se află şi doi apropiaţi ai trupei, care filmau evenimentul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Antohi, lider al unei formaţii rock din Bacău, se cunoştea foarte bine cu membrii trupei "Goodbye to Gravity", care îşi lansa aseară noul album în Clubul Colectiv din Capitală, unde a izbucnit incendiul. El are numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei pe care o consideră cea mai bună din undergrund-ul românesc.

"Era foarte bine cotată formaţia, nu numai în ţară, ci şi în străinătate. Totul se făcea din pasiune în această trupă şi au vrut să facă un adevărat eveniment din concertul acesta, organizat cu banii lor de buzunar. Mă ştiam cu ei pentru că am cumpărat o staţie de bas de la liderul trupei, Alex Pascu. Ne întâlnim pe la festivaluri şi nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Vocalistul Andrei Găluţ a câştigat concursul Megastar acum câţiva ani", a spus Antohi. Andrei este intubat, este ventilat mecanic şi se află la terapie intensivă. Tânărul are arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar prognosticul medicilor rămâne rezervat.

Sorin Antohi spune că în proiectul trupei bucureştene era implicat şi prietenul său de la Bacău Mihai Grecea, care are o firmă de publicitate şi filma împreună cu colegul său evenimentul.

"Mihai este în spital, are arsuri pe mâini şi urmează să-i fie curăţate rănile. Sora lui i-a ţinut telefonul de am putut schimba nişte vorbe. Mi-a spus că tot echipamentul lui este distrus, iar colegul său este la rândul său rănit, cu arsuri de 50% pe suprafaţa corpului. Sunt foarte legat de Mihai, pentru că lucram la un film despre fenomenul rock din Bacău de acum 20 de ani", a mai spus Sorin Antohi.

Incendiu în Club Colectiv Bucureşti: 27 morţi şi 146 de persoane internate în spital 

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piaţa Unirii din Capitală. Potrivit primelor informaţii, este vorba de cel puţin 27 morţi şi de alte 146 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se aşteaptă ca numărul victimelor să crească. A fost activat Codul Roşu de Urgenţă. La numărul de telefon 021. 2069291 se pot afla informaţii despre victime.

Mai multe ştiri despre incendiul de la Clubul Colectiv 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: