UPDATE Bărbatul care a murit în accidentul de pe E85 şi-a înjunghiat soţia acasă. Cuprins de remuşcări, a intrat cu maşina într-un TIR

UPDATE Bărbatul care a murit în accidentul de pe E85 şi-a înjunghiat soţia acasă. Cuprins de remuşcări, a intrat cu maşina într-un TIR

Maşina a fost distrusă complet

Şoferul unui autoturism Opel a intrat frontal într-un TIR, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa. Poliţia este la faţa locului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Bărbatul de 54 de ani, care a murit azi dimineaţă în accidentul de pe E85, a provocat voluntar accidentul groaznic.

Acesta a fost cuprins de remuşcări după ce în cursul dimineţii a încercat să o ucidă, acasă, pe şoţia sa, în vârstă de 42 de ani. Cei doi locuiau într-un bloc de pe strada Aleea Stadionului, în cartierul Sud (foto) şi, din spusele cunoscuţilor, aceştia erau în proces de divorţ.

 Acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul în zona capului, iar femeia a ajuns la spital, unde medicii au reuşit să-i salveze viaţa.

După comiterea faptei, bărbatul s-a urcat în maşină şi în zona Dumbrăveni a intrat cu toată viteza într-un tir şi a murit pe loc.


Un grav accident de circulaţie a avut loc joi dimineaţă, pe E85, în zona localităţii Dumbrăveni.

Şoferul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un tir.

Echipele de salvarea venite la faţa loclui nu au mai putut face nimic să-i salveze viaţa şoferului imprudent în vârstă de 54 de ani.

Maşina acestuia a fost distrusă complet. Circulaţia rutieră pe E85 este întreruptă în acest moment.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: