FOTO VIDEO Pizzeria din autobuz, afacerea inedită a doi soţi din Focşani. Cum le-a venit ideea ingenioasă

FOTO VIDEO Pizzeria din autobuz, afacerea inedită a doi soţi din Focşani. Cum le-a venit ideea ingenioasă

Clienţii sunt fascinaţi de această ideea inedită

Un autobuz lung de 18 metri a fost amplasat în Cartierul Sud din municipiul Focşani şi a devenit în scurt timp punctul de atracţie al locuitorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicoleta şi Gabriel Postolache sunt doi soţi din Focşani care au vrut să spargă tiparele în materie de afaceri locale la nivel de familie în Focşani.

Ei au deschis o pizzerie în interiorul unui autobuz cu burduf, lung de 18 metri. Autobuzul era la vânzare de mai mult timp, pe centura oraşului, iar Gabriel, care a lucrat mulţi ani ca pizzar în străinătate, l-a văzut şi s-a gândit să-l pună în valoare, mai ales că în oraşul Focşani nu există ceva asemănător.

Iar de câteva zile autobuzul cu pizza a devenit punctul de atracţie al locuitorior din Cartierului Sud, unde a fost amplasat.

“Ideea a fost a soţului meu. Şi-a dorit foarte mult. El fiind bucătar şi pizzar de meserie a zis să îşi arate pasiunea pentru pizza în mod special într-o locaţie care să atragă. Am spus întâi locaţia, apoi pizza făcută de el, care este foarte bună şi aşa am trecut la fapte”, ne spune Nicoleta.

Autobuzul se află pe un teren privat, în vecinătatea bazei sportive, iar oamenii au reacţionat foarte bine la apariţia minunii pe roţi. În interiorul mijlocului de transport se află mese unde 20 de persoane pot servi în acelaşi timp o pizza, o cafea, bere sau răcoritoare, iar în partea din spate a autobuzului se află cuptorul de pizza, care funcţionează pe lemne.

Pe perioada verii, au fost instalate mese pe una din părţile laterale ale autobuzului, unde oamenii se pot bucura de servire ca la carte în aer liber.

“Trebuie să ai şi un dram de nebunie să te apuci de munca asta. Autobuzul era deja adaptat pentru genul acesta de activităţi, am venit doar cu mici retuşuri”, ne spune şi Gabriel.

Este posibil ca în viitorul apropiat autobuzul să se poată deplasa şi în alte cartiere din Focşani şi nu numai, pentru că mijlocul de transport este funcţional şi poate ajunge oriunde.


 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: