FOTO VIDEO Gafă la Focşani. Ambasadorul SUA, Hans Klemm,  întâmpinat cu un drapel poziţionat greşit

FOTO VIDEO Gafă la Focşani. Ambasadorul SUA, Hans Klemm,  întâmpinat cu un drapel poziţionat greşit

Drapelul SUA, montat greşit

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a fost miercuri oaspetele Bibliotecii Judeţene Duiliu Zamfirescu, în cadrul zilelor dedicate acestei instituţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO 

Gazdele evenimentului de miercuri de la Focşani, avându-l ca invitat special pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, au comis o gafă.

În sala principală a Bibliotecii Judeţene, unde ambasadorul a inaugurat un raft de carte americană, volume donate instituţiei, a fost pus în soclul cu drapele un steag greşit al Statelor Unite ale Americii.

Cele 50 de pentagoane stelate regulate, de culoare albă, care trebuiau poziţionate pe partea din stânga sus au fost puse invers, în partea din stânga jos.

Drapelul a stat alături de steagurile României şi Uniunii Europene pe tot timpul prezenţei ambasadorului în biblioteca judeţeană. Aceeaşi ispravă s-a repetat şi în sala de spectacole a Ansamblului "Ţara Vrancei", unde ambasadorul Klemm a fost invitat să deschidă conferinţa profesională „Bibliotecile unesc!”.

Cineva din anturajul ambasadorului a remarcat gafa, iar organizatorii au încercat să îndrepte situaţia.

Aceştia au scos steagul de pe soclu şi au mers cu el într-un loc dosit, unde au făcut într-un final ceea ce trebuie, spre uşurarea organizatorilor.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările