FOTO Crucea de pe biserica din Piaţa Unirii, doborâtă în timpul focurilor de artificii de la Zilele Focşaniului. Cum s-a evitat o tragedie

FOTO Crucea de pe biserica din Piaţa Unirii, doborâtă în timpul focurilor de artificii de la Zilele Focşaniului. Cum s-a evitat o tragedie

Poliţiştii locali au înlăturat luni dimineaţa banda care a izolat perimetrul

Imediat după incident, poliţiştii locali au delimitat zona şi nu au mai lăsat pe nimeni să pătrundă în perimetru.

Ştiri pe aceeaşi temă


Sărbătoarea Focşaniului care s-a desfăşurat în centrul municipiului în ultimele trei zile a fost aproape să se încheie cu o tragedie, chiar la finalul manifestărilor.

Una dintre crucile de pe biserică s-a desprins şi a căzut de la mare înălţime, chiar în timpul focurilor de artificii.

Crucea a căzut în spate, în zona dinspre Grădina Publică, foarte aproape de mormântul preotului martir Tudor Marin. Doar o minune a făcut ca în acel moment în zonă să nu se afle nimeni.

Una dintre martorele evenimentului ne-a povestit că doar cu câteva minute în acel perimetru se aflau foarte mulţi copii, care se jucau, dar aceştia au fost alungaţi de ploaie.

Preotul, care evalua luni dimineaţă situaţia, ne-a spus că cel mai probabil crucea a căzut din cauza vibraţiilor provocate de zgomotul muzicii şi a artificiilor, pe fondul subrezirii acoperişului bisericii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările