Coşuri de gunoi şi mobilier urban în valoare de peste 150.000 de lei, dosite într-un depozit din municipiul Adjud

Coşuri de gunoi şi mobilier urban în valoare de peste 150.000 de lei, dosite într-un depozit din municipiul Adjud

Coşurile de gunoi găsite în depozit

Acestea au fost cumpărate de vechea administraţie a oraşului de pe Trotuş, acum câţiva ani, dar nu au fost montate până acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua echipă de la Primăria Adjud, rezultată în urma alegerilor locale din septembrie anul trecut, a găsit într-un depozit al municipalităţii sute de coşuri de gunoi şi mobilier urban.

 Se precizează că acestea au o valoare de peste 150.000 de lei şi au fost cumpărate în ultimii ani de fosta conducere a Primăriei, dar nu se ştie din ce motiv nu au mai fost montate.

”Achiziţii făcute între 2018 şi 2019 au fost bine dosite de administraţia PSD, în loc sa fie montate pe domeniul public, au fost aruncate într-o hală. Sute de coşuri de gunoi stradale aşteptau să fie utile comunităţii. Preţul unui coş de gunoi stradal: 450 lei plus TVA, în total 535 lei bucata, care bate recordul nesimţirii în gestionarea banului public. Peste 150.000 de lei dosiţi într-o hală! Cum oare au curajul fostul primar, fostul viceprimar şi foştii consilieri locali PSD din Adjud să dea ochii cu adjudenii după ce şi-au bătut joc de banul public?”, se arată într-o postare pe Facebook.

Potrivit conducerii Primăriei Adjud, băncile şi coşurile vor fi montate în spaţiile publice precum şi la unităţile de învăţământ pe măsură ce vremea se va încălzi.

Vă mai recomandăm:

Primarul din Adjud face ravagii printre asistaţii social. Câţi au fost tăiaţi de la drepturi pentru că au refuzat munca

Colaps financiar la Primăria Adjud. Angajaţii şi asistaţii mai primesc doar 30% din venitul lunar. „Nu ne-am lăfăit, am ţinut toate cheltuielile sub control“


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările