Este oficial: Mircea Dragoş a fost numit prefect, Eliza Botezatu, subprefect

Este oficial: Mircea Dragoş a fost numit prefect, Eliza Botezatu, subprefect

Eliza Botezatu a fost numită subprefect

Aceştia vor fi învestiţi mâine în funcţie de ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca. Numirea unui nou prefect în Vrancea vine după ce titularul acestui post a cerut să fie suspendat din funcţie pentru a putea candida la alegerile din 10 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cum era de aşteptat, astăzi, în şedinţa de Guvern au fost stabiliţi cei care vor deţine portofoliile de prefect şi subprefect de Vrancea.

Aceştia sunt Dragoş Mircea, care revine astfel într-o funcţie pe care a mai deţinut-o şi în perioada 2007-2009, acesta urmând să fie secondat de subprefectul Luiza Botezatu, care a deţinut până acum funcţia de inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea.

„Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Vrancea de către domnul Hornea Sorin-Ionel-Florin. Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Vrancea în funcţia publică de prefect al judeţului Vrancea de către domnul Mircea Dragoş Valentin. Domnul Mircea Dragoş Valentin este licenţiat în ştiinţe agricole, a absolvit mai multe cursuri postuniversitare în domeniul administrativ şi a fost prefect al judeţului Vrancea în perioada 2007-2009. Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Vrancea doamna Botezatu Eliza. Doamna Botezatu este licenţiată în ştiinţe juridice şi a absolvit cursuri de master în domeniul administraţiei, iar în prezent este inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea", se arată în comunicatul de presă al Guvernului.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările