Drumuri blocate şi şcoli închise din cauza gerului şi viscolului. Un autotren a derapat şi a ajuns în şanţ

Drumuri blocate şi şcoli închise din cauza gerului şi viscolului. Un autotren a derapat şi a ajuns în şanţ

Au autotren a derapat

Mai multe drumuri naţionale, dar şi şcoli şi grădiniţe din judeţ sunt închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Ora 11.00: Trei autoturisme au rămas blocate în zăpadă, pe drumul judeţean 205H Domneşti-Păuneşti.

UPDATE Ora 10.30: Pompierii intervin în sprijinul unei ambulanţe care nu a mai putut înainta pe drumul dintre Obrejiţa şi Sihlea pentru a prelua un bărbat de 72 de ani, din comuna Sihlea, Se intervine cu o şenilată.

UPDATE Ora 9.00: Şi în comuna Tănăsoaia au fost închise trei unităţi de învăţământ. Este vorba despre şcoala şi grădiniţa din satul Costişa şi de şcoala din satul Covrag.

Autorităţile locale şi judeţene au dispus suspendarea cursurilor în câteva unităţi de învăţământ din judeţ. Astfel, azi nu se învaţă la şcoala şi grădiniţa Bahnele, şcoala şi grădiniţa Neculele, toate din comuna Vintileasca, precum şi în comuna Sihlea, la Bogza, Voetin şi Caiata.

Totodată, nu se circulă pe DN 2N Bogza - Dumbrăveni şi DN 23B Ciorăşti - Măicăneşti, iar pe drumurile naţionale din judeţ se intervine cu 37 de utilaje de la SDN.

În această dimineaţă, un n autotren a derapat şi a ajuns în şanţ, pe DN2-E85, în apropiere de Focşani. Tirul nu s-a răsturnat, dar nu sunt răniţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările