Bibliotecari din Sud-Estul ţării se întâlnesc mâine la Focşani

Bibliotecari din Sud-Estul ţării se întâlnesc mâine la Focşani

Teodora Fîntânaru

Aceştia vor participa la workshop-ul profesional „Biblioteca Publică-parteneriate durabile în folosul comunităţii". Întâlnirea este găzduită de Teatrul Municipal „Mr.Gh. Pastia".

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va fi onorat de prezenţa Doinei Popa, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bibliotecilor şi Bibliotecarilor din România şi a lui Liviu Iulian Dediu, vicepreşedinte al aceleiaşi asociaţii.

De asemenea, Fundaţia IREX va fi reprezentată de Paul Andre Baran, director general, de Camelia Crişan, manager Departament Training şi Mihaela Vlad, coordonator regional formare.

La acest workshop sunt invitate Filialele ANBPR din Brăila, Buzău, Galaţi care, alături de bibliotecarii din judeţul Vrancea, vor prezenta exemple de bune practici în bibliotecile publice româneşti.

„Acesta întâlnire a fost posibil, în urma finanţării Fundaţiei IREX a proiectului Bibliotec@Idei noi pentru comunitate. Este o întâlnire profesională în care, timp de 8 ore, vor fi prezentate realizările şi perspectivele bibliotecilor publice din România", a precizat Teodora Fîntânaru, director Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu" Focşani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările