Bărbat de 37 de ani, tatăl a cinci copii, a fost găsit mort, îngheţat în propria maşină. A ales să doarmă în automobil peste noapte ca să-şi păzească drujba

Bărbat de 37 de ani, tatăl a cinci copii, a fost găsit mort, îngheţat în propria maşină. A ales să doarmă în automobil peste noapte ca să-şi păzească drujba

Maşină îngheţată FOTO Adevărul

Un tânăr de 37 de ani din Vrancea a fost găsit mort în maşina cu care a rămas împotmolit în pădure şi în care a ales să doarmă peste noapte, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Pricop, un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna vrânceană Pufeşti, a fost găsit mort în maşină, îngheţat, vineri dimineaţa, într-o zonă de pădure greu accesibilă din comuna vrânceană Păuneşti.

Bărbatul fusese cu o zi în urmă în pădure, la tăiat de lemne, dar din cauza vremii nefavorabile, respectiv zăpadă şi viscol, n-a mai putut ieşi cu maşina din acea zonă, motiv pentru care a abandonat-o.

A revenit după maşină în următoarea zi, alături de un cunoscut, cu intenţia de a lua din autoturism drujba şi bateria auto. Aventura prin pădure, până la maşină, a celor doi bărbaţi a durat şase ore, timp în care, cel mai probabil, cei doi au consumat şi alcool.

Când au ajuns epuizaţi la automobil, au ales să se adăpostească în maşină peste noapte. Dimineaţa, când s-a trezit din somn, însoţitorul proprietarului maşinii a observat că partenerul său nu mai răsuflă.

Speriat, acesta a plecat pe jos spre comună, cale de câteva ore, să anunţe autorităţile. Poliţia a întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, dar din primele evaluări bărbatul ar fi murit de frig.

Oamenii din comuna Pufeşti, unde a locuit decedatul, îl cunosc atât pe el, cât şi pe soţia lui drept consumatori de băuturi alcoolice. Cei doi au conceput împreună nouă copii, dintre care cinci mai sunt în viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările