Acuzaţii la adresa medicilor de la Spitalul de Urgenţă din Focşani, după ce o fetiţă de 5 luni a murit de pneumonie. „Mamei i-au spus că are roşu în gât“

Acuzaţii la adresa medicilor de la Spitalul de Urgenţă din Focşani, după ce o fetiţă de 5 luni a murit de pneumonie. „Mamei i-au spus că are roşu în gât“

Copila a murit doar la 5 luni

Spitalul de Urgenţă urmează să demareze o anchetă proprie în acest caz. Tragedia a avut loc chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţi ai Spitalului Judeţean ”Sf. Pantelimon” din Focşani sunt acuzaţi de malpraxis, după ce o fetiţă de numai 5 luni a murit. Mama micuţei a venit acum câteva zile la spitalul din Focşani, pentru că fetiţa se simţea rău. La UPU - Pediatrie, femeia spune că a fost tratată superficial şi trimisă acasă, spunându-i-se că bebeluşul are doar roşu în gât.

Din păcate, a doua zi dimineaţă, mama şi-a găsit fetiţa fără suflare.

”Nepăsarea şi aşteptatul şpăgii omoară din nou. În data de 6 decembrie, o tânără din satul Ciuşlea, comuna Garoafa, s-a prezentat la unitatea primiri urgenţe Sf. Pantelimon Focşani cu fetiţa ei de numai 5 luni. După ce i -a făcut doar un control “în gât“, i s-a spus că fetiţa are roşu în gât şi atâta, eliberându-i-se doar o reţetă de tantum verde. Când tânăra a cerut să fie internată, i s-a spus că nu sunt locuri în spital şi că nu e grav. Până a doua zi de dimineaţă, un îngeraş de numai 5 luni şi-a primit perechea de aripi, trecând la cele sfinte, având PNEUMONIE. Nici măcar un control cu stetoscopul nu i s-a făcut.“, scrie, pe Facebook, Lucian Constantin, bărbatul care a făcut cunoscut cazul.

La rândul lor, părinţii micuţei, răpuşi de durere, au scris scurte mesaje pe Facebook. ”O inimă bună a încetat să mai bată! Un suflet curat s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens în sufletele celor dragi. Dumnezeu să te odihnească în pace, sufleţel mic”, a scris mama îndurerată. ”Dumnezeu să te ierte, iubita lui tati! Să ştii că te vom iubi pentru totdeauna, chiar dacă nu mai eşti printre noi, la doar 4 luniţe jumate, eşti un îngeraş frumos şi vei rămâne în sufletele noastre!”, a scris şi tatăl fetiţei.

Rudele, prietenii, cunoscuţii dar şi persoane necunoscute, impresionaţi de ceea ce s-a întâmplat, au trimis mesaje de condoleanţe, de îmbărbătare, dar şi de revoltă, în acelaşi timp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: