Încă o primărie din Vrancea, decimată de coronavirus. Edilul contrazice autorităţile judeţului

Încă o primărie din Vrancea, decimată de coronavirus. Edilul contrazice autorităţile judeţului

Iordache Cazacu, primarul comunei Fitioneşti

Activitate la limita de avarie se desfăşoară şi la Primăria oraşului Panciu, acolo unde viceprimarul şi alţi doi funcţionari s-au infectat cu Covid-19

Prefectul judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, a anunţat pe un post central de televiziune că trei angajaţi ai Primăriei Fitioneşti au fost confirmaţi cu noul coronavirus, după ce şi la Primăria Panciu s-a întâmplat acelaşi lucru iar instituţia a fost închisă până luni, 6 iulie.

Funcţionarii au fost internaţi în spital iar mai mulţi colegi care au intrat în contact cu ei se află în izolare la domiciliu.

Din această cauză, activitatea Primăriei se desfăşoară la cote de avarie, cu mai puţin de o treime din angajaţi la muncă.

Prefectul a declarat că a găsit multe primării în judeţ unde nu se respectă măsurile de protecţie şi de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Primarul comunei Fitioneşti, Iordache Cazacu, infirmă însă că sunt aşa de mulţi angajaţi infectaţi sau în izolare.

"Este un singur caz de infecţie cu coronavirus, uşor simptomatic, se află la domiciliu sub supraveghere medicală din data de 26 iunie. Contacţii direcţi sunt de asemenea la domiciliu şi după 8 zile nu au nici un fel de simptom caracteristic acestui virus. Activitatea din primărie se desfăşoară normal, în condiţii de pandemie, stare de alertă cu respectarea normelor de protecţie şi prevenire în vigoare", a scris primarul Cazacu pe Facebook.

Vă mai recomandăm:

Cum a fost decapitată de coronavirus şi de corupţie primăria unui oraş din România.  Instituţia a fost închisă

Ministrul Sănătăţii: „Rata de transmitere a noului coronavirus e de 1,4. Pregătim un proiect de lege” - VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: