VIDEO Patru oameni au murit într-un accident rutier în Dolj. Şi-au semnat condamnarea la moarte pentru 10 lei. Rudele: „Şoferul mai adormea la volan“

VIDEO Patru oameni au murit într-un accident rutier în Dolj. Şi-au semnat condamnarea la moarte pentru 10 lei. Rudele: „Şoferul mai adormea la volan“

Patru persoane şi-au pierdut ieri viaţa într-un grav accident de circulaţie în localitatea Radovan

Patru oameni au murit luni într-un grav accident de circulaţie după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe drumul dintre Craiova şi Băileşti. O singură persoană a supravieţuit şi a fost transportată la spital în stare gravă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi şi două femei au murit în accident, iar rudele victimelor au povestit că şoferul îşi transformase maşina în taxi şi făcea curse ilegal. 
 
 Victimele şi-au semnat condamnarea la moarte pentru 10 lei. „Şoferul mai adormea la volan. Pentru 40 de lei au murit patru oameni. Cum a mai putut să conducă dacă a văzut că era obosit“, se întreabă una dintre rudele victimelor.

Singurul supravieţuitor al accidentului a declarat că şoferul ar fi făcut infarct la volan. 
   
Una dintre femeile decedate în accident mergea la Craiova să îşi facă analizele, iar cealaltă se întorcea de la Bucureşti, din vizita de la părinţii bolnavi. „Mi-a spus că pleacă la Craiova să îşi facă analizele, iar acum am aflat că a murit. Nu îmi vine să cred“, a povestit vecina femeii.  
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: