Un tânăr din Dolj susţine că a fost bătut crunt de poliţişti: „M-au lovit cu pumnii şi cu picioare. Am piciorul rupt“ VIDEO

Un tânăr din Dolj susţine că a fost bătut crunt de poliţişti: „M-au lovit cu pumnii şi cu picioare. Am piciorul rupt“ VIDEO

Tânărul susţine că a fost bătut crunt de oamenii legii

Un bărbat din judeţul Dolj susţine că a fost bătut crunt în noaptea de 4 spre 5 septembrie de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova. A ajuns la spital cu multiple leziuni, dar şi cu piciorul drept rupt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Daogaru a povestit că a fost oprit în trafic pe data de 4 septembrie în zona Gării din Craiova de un echipaj de poliţie. Tânărul susţine că omul legii era însoţit de o femeie agent şi că ar fi vrut să-i arăte acesteia cât de dur este.

„Mi-a spus că îmi reţine permisul de conducere pentru neresepectarea indicaţilor poliţistului. Era cu o fată agent şi a vrut să o impresioneze şi să facă pe durul. Când i-am spus că este un abuz şi că nu sunt de acord să semnez procesul verbal a chemat un alt echipaj de poliţie şi m-au încătuşat fără să fac absolut nimic. M-au dus la Secţia 4 de Poliţie şi acolo m-au lovit cu pumnii şi cu picioare. Am piciorul rupt în urma bătăii primite“, susţine Mihai Daogaru.
 
VIDEO, cu momentul în care bărbatul a fost trântit la pământ şi încătuşat de poliţişti, filmat de un alt pasager din maşina şoferului care reclamă incidentul: 

 
Tânărul a adăugat că, în zilele următoare, ar urma să primească certificatul medico-legal şi că ulterior va depună plângere la parchet împotriva poliţiştilor. „Eu nu am jignit pe absolut nimeni, aşa că vreau ca poliţiştii să plătească. Oamenilor ca ei nu ar trebui să le pună cineva lege în mână“, a declarat reclamantul.
 
Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a refuzat să comenteze incidentul.
 
Bărbatul susţine că s-ar fi ales cu piciorul rupt în urma bătăii primite la Poliţie
 
Un bărbat care spune că a asistat la incident susţine varianta povestită de bărbat. „L-au încătuşat şi l-au pus jos la pământ. Nu îmi venea să cred când am văzut cum au putut să se comporte cu el. Când a ieşit din Secţia 4 de Poliţie Craiova era plin de sânge, aşa că am sunat imediat la ambulanţă şi a fost transportat la spital“, a spus susţinătorul, sub protecţia anonimatului.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: