Sicriu cu ruleta si masa de blackjack sunt la modă în viaţa de apoi

 Sicriu cu ruleta si masa de blackjack sunt la modă în viaţa de apoi

Sicriul cu ruletă a apărut de curând pe piaţă

Cimitirul Strehareţi din Slatina are, de la începutul acestui an, un site pe internet unde oamenii pot vedea care sunt serviciile cele mai avantajoase pe care le pot accesa când dau de necaz. Mai mult, are şi o nouă atracţie: sicriul cu ruletă şi masă de joc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Iliuţă are 28 de ani şi, încă din 2010, a devenit directorului cimitirului Strehareţi, din Slatina. El a încercat să adopte o strategie nouă de marketing, care „A prins" la localnici, iar în acest moment vânzările sale au crescut cu până la 20%„Am făcut un site al magazinului cimitirului şi, de asemenea, am împărţit în tot oraşul peste 5.000 de materiale promoţionale. De atunci, afacerea merge tot mai bine", a spus Iliuţă.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO 


În magazinul din cimitirul Strehareţi, unde se vând toate cele pentru lumea de dincolo, a fost adus un cosciug cu ruletă şi masă de joc. Sicriul nu este de vânzare, însă a fost pus la loc de cinste „Oamenii sunt curioşi şi vor să vadă şi altceva. M-am gândit că este inedit şi am reuşit să le atrag atenţia slătinenilor. Este un sicriu cu ruletă şi masă de joc, pe care l-am închiriat la tot felul de evenimente. Toată lumea a vrut să îşi facă o poză lângă cosciug. În acest moment nu este de vânzare. În cazul în care moare un împătimit al jocurilor de noroc, poate îl vom da", a mai spus Marian Iliuţă.

Unii slătineni cred că s-a întors lumea cu susul în jos, iar ideea de marketing a directorului Iliuţă nu li se pare una tocmai bună„Cum să te înmormântezi într-un coşciug cu ruletă şi masă de joc? Nu pot să cred aşa ceva. Păi dacă mă înmormântează familia mea aşa, îi bântui. La noi, românii, tot sicriul cu patru scânduri este cel mai bun", a spus Ioana Dumitru, de 69 de ani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările