Părinţii Alexandrei Măceşanu, pentru prima dată faţă în faţă cu cel care a recunoscut că le-a omorât fata. Dincă: „N-am legătură cu interlopii din Olt“

Părinţii Alexandrei Măceşanu, pentru prima dată faţă în faţă cu cel care a recunoscut că le-a omorât fata. Dincă: „N-am legătură cu interlopii din Olt“

Părinţii Alexandrei l-au întâlnit pe Gheorghe Dincă în sala de judecată FOTO: Ana Popescu

Ion şi Tudoriţa Măceşanu au dat ochii cu Gheorghe Dincă în timpul şedinţei de la Curtea de Apel Craiova care judecă cererea lor de strămutare a procesului de la Tribunalul Olt la o altă instanţă. „N-am legătură cu interlopii“, a susţinut Gheorghe Dincă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Instanţa doljeană care judecă cererea de strămutare a procesului celor două crime de la Caracal, de la Tribunalul Olt la o altă instanţă, se va pronunţa cu privire la cererea părinţilor Alexandrei.

Tudoriţa şi Ion Măceşanu au dat ochii, în sala de judecată, cu cel care spune că le-a omorât fata şi i-a ars trupul într-un incinerator artizanal. „Îmi venea să-l omor!“, a mărturisit, la ieşirea din sala de judecată, Ion Măceşanu, în timp ce mama Alexandrei nu şi-a mai putut ţine în frâu lacrimile.

Gheorghe Dincă, în schimb, i-a spus judecătorului că „n-am legătură cu interlopii din Olt“, prin urmare susţine judecarea procesului la Tribunalul Olt. Complicele lui Dincă, Ştefan Risipiţeanu, a spus că lasă la aprecierea instanţei decizia, iar procurorul DIICOT a susţinut că Tribunalul Olt, instanţa competentă teritorial, trebuie să judece acest caz.

Părinţii Alexandrei susţin în continuare că la Olt nu ar avea parte de un proces corect şi că influenţa lui Dincă în justiţia din acest judeţ ar fi reală. „Ştim că au legături şi credem că actualul judecător va avea inimă şi-l va muta (n.r. - procesul) în altă parte. S-o gândi că are copii şi l-o vede Dumnezeu, dacă cumva face greşeli!“, a mai spus Ion Măceşanu.

Curtea de Apel Craiova decide marţi, 18 februarie 2020 unde va fi judecat dosarul celor două crime înfăptuite de Gheorghe Dincă, soluţia rămânând în pronunţare.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: