Moarte groaznică. Un bărbat a fost omorât de un rottweiler. Animalul a fost împuşcat

Moarte groaznică. Un bărbat a fost omorât de un rottweiler. Animalul a fost împuşcat

Oamenii legii au decshis dosar penal pentru ucidere din culpă Foto: Arhiva

Câinele crescut de el i-a adus unui bărbat de 58 de ani un sfârşit înfiorător. A fost omorât aseară de un  rottweiler pe care omul îl îngrijea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că bărbatul de 58 de ani băuse, iar câinele l-a atacat. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge de oamenii legii, aproape de animalul care l-a ucis.
 
„În curtea imobilului a fost identificat un câine de talie mare, agresiv, care nu permitea accesul altor persoane, iar în apropierea sa, pe sol, se afla un bărbat, care prezenta urmele unei muşcături la nivelul gâtului, fără a mai avea semne vitale. Pentru pătrunderea echipelor de intervenţie a fost solicitată prezenţa unui vânător autorizat, care a executat 3 focuri de armă, folosind muniţie cu alice, reuşind uciderea câinelui“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 
Proprietarul locuinţei, unde bărbatul mort stătea cu chirie de 7 ani, le-a spus poliţiştilor că nu ştie exact ce s-a întâmplat. Câinele a fost crescut chiar de victimă.
 
Incidentul a avut loc aseară în localitatea doljeană Făcăi. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările