Gardian de la Penitenciarul Pelendava trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Este acuzat că a cerut mită 5000 de euro

Gardian de la Penitenciarul Pelendava trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Este acuzat că a cerut mită 5000 de euro

Agentul a fost trimis în judecată în stare de libertate Foto: Arhiva

Un angajat al Penitenciarului Pelendava din Craiova a fost trimis în judecată ăn stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii au stabilit că în luna august 2016, agentul din cadrul Penitenciarului Pelendava a pretins de la un bărbat suma de 5.000 de euro, iar în schimbul banilor i-a promis acestuia că o să îi angajeze soţia ca asistent medical în cadrul instituţiei. 
 
Agentul din cadrul Penitenciarului Pelendava şi-a recunoscut fapta privind comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă şi acceptarea încadrării juridice pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală, în sarcina acestuia stabilindu-se pedeapsa de 1,6 ani închisoare şi 1 an interzicerea unor drepturi, ca pedeapsă complementară, de la rămânerea definitivă a hotărârii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările