Gara Craiova nu are bani pentru reabilitarea peroanelor

Gara Craiova nu are bani pentru reabilitarea peroanelor

Reabilitarea peroanelor costă aproximativ două milioane de euro Foto: Arhiva

Gara din Craiova are nevoie de aproximativ două milioane de euro pentru reabilitarea peroanelor. Lucrările nu pot fi demarate din cauza lipsei banilor.

Anul acesta ar fi trebuit să fie demarate lucrările lucrări de modernizare şi în alte gări mai mici de pe raza Regionalei CFR.  Craiova nu a primit în momentul de faţă aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2013. Gara din Craiova are întocmite toate actele şi proiectul pentru modernizarea peroanelor, însă nu poate începe lucrările de reparaţii, din lipsa de bani. Între timp, călătorii care ies din clădirea modernizată a gării dau de un peisaj dezolant. Toate conturile sunt blocate în acest moment, din cauza titlurilor executorii privind restituirea drepturilor băneşti pierdute între 2008 şi 2010 de angajaţi. 
 
Proiectul pentru modernizarea peroanelor din Craiova a fost finalizat. „Este păcat că nu vor să dea drumul la finanţare. Gara Craiova a fost modernizată, iar în unele părţi am văzut că peronul este făcut praf. Aşa este în România. Sunt bani pentru alte lucruri, însă pentru ce avem nevoie niciodată nu găsim“, a spus un călător.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările