FOTO În Craiova a fost dat startul sărbătorilor de iarnă. Un milion de beculeţe au fost aprinse, iar 30.000 de oameni au participat la eveniment

FOTO În Craiova a fost dat startul sărbătorilor de iarnă. Un milion de beculeţe au fost aprinse, iar 30.000 de oameni au participat la eveniment

S-a dat starul sărbătorilor de iarnă în Craiova

Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat sâmbătă seară în Craiova, prin aprinderea iluminatului festiv. Un milion de beculeţe au fost aprinse, iar 30.000 de oameni au venit să fie prezenţi la deschiderea Târgului de Crăciun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii au declarat că oraşul arată exact ca în basme. „În Craiova în această seară s-a dat starul săbătorilor de iarnă, iar oraşul arată extraodinar, iar de la an la an este mult mai frumos. Copiii au fost foarte încântaţi de ceea ce au văzut, iar acum abia aşteaptă să vină Moş Nicolae şi Moş Crăciun cu cadouri“, a spus o craioveancă.

La Târgul de Crăciun oragnizat în Piaţa Mihai Viteazu au fost spectacole, personaje de poveste, bucate alese şi cadouri pentru copii.
 
„În perioada următoare în Piaţa Mihai Viteazu vor mai avea loc în zilele de 02, 08, 09, 15, 16 şi 21 decembrie 2017, între orele 18.00 – 20.00. Pe scena special amenajată, craiovenii vor avea ocazia să-i admire pe copiii şi artiştii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Casa de Cultură a Studenţilor, Filarmonica Oltenia Craiova, Liceul de Artă Marin Sorescu, Seminarul Teologic, Colegiul Naţional Carol I, Casa de Cultură Traian Demetrescu, dar şi pe Rafaela, pe folkiştii din Generaţia Folk (coordonaţi de Mădălina Amon) sau pe tinerii solişti de la Şcoala de Muzică Dan Şincai. Vineri, 01 decembrie 2017, scena din Piaţa Mihai Viteazu este rezervată artiştilor invitaţi în cadrul Festivalului Internaţional Adrian Păunescu“, au precizat reprezentanţii Primăriei Craiova.
 
 
Târgul de Crăciun va fi deschis la Craiova până pe data de 7 ianuarie. Un milion de beculeţe au fost aprinse în această seară în Bănie, iar la eveniment au participat 30.000 de oameni.   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările