VIDEO O maşină de pompe funebre „a pierdut“ coşciugul într-un rond din Constanţa. Şoferul şi-a continuat drumul

VIDEO O maşină de pompe funebre „a pierdut“ coşciugul într-un rond din Constanţa. Şoferul şi-a continuat drumul

Coşciug pierdut în sensul giratoriu de o maşină de pompe funebre Sursa Facebook OMG News

O înregistrare video arată un fapt incredibil petrecut la Constanţa. O maşină de pompe funebre care transportă un coşciug, cu uşa din spate deschisă, scapă sicriul pe şosea.

Maşina de pompe funebre se înscrie în sensul giratoriu de pe Bulevardul Aurel Vlaicu (şosea de centură a Constanţei), din dretul Oborului duminical, aproape de centrul comercial Vivo.

Artera foarte aglomerată face legătura dintre Mamaia şi Bulevardul I.C.Brătianu ce iese spre Valu lui Traian şi mai departe spre Autostrada Soarelui.

Autovechiulul mortuar accelerează, însă, pentru a prinde liber în intersecţia din dreptul Oborului şi face virajul destul de abrupt, scăpând coşciugul pe carosabil, în sensul giratoriu.

Şoferul nu observă ce s-a întâmplat şi îşi continuă drumul, la fel şi şoferul autoturismului care filmase întreaga scenă.

Sicriul este ocolit cu precauţie de ceilalţi conducători auto care circulă prin intersecţia deosebit de aglomerată. 

Pe aceeaşi temă: 

FOTO Bairam încins pe un bulevard din Constanţa, întrerupt de Poliţie abia a doua zi. Cheful a avut loc peste drum de Poliţia Rutieră şi de Jandarmerie

Tineri loviţi pe trecerea de pietoni pe drumul Mamaia-Năvodari. Şoferul, băut, a fugit de la locul faptei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările