VIDEO A dispărut cu câteva zile înainte de ziua sa de naştere. Informaticianul a postat pe Facebook un mesaj de 1 iunie, apoi a plecat cu barca în largul mării

VIDEO A dispărut cu câteva zile înainte de ziua sa de naştere. Informaticianul a postat pe Facebook un mesaj de 1 iunie, apoi a plecat cu barca în largul mării

Liviu Tudoran Dragotă plecând pe mare. Ultimele imagini cu el în viaţă

Au apărut ultimele imagini care îl arată în viaţă pe tânărul dispărut la Costineşti, în vacanţa de Rusalii. La câteva minute după ce a postat pe Facebook un mesaj de 1 Iunie, în care ura „La mulţi ani tuturor!“, Liviu Tudoran-Dragotă, un informatician de 32 ani din Craiova, a plecat cu o barcă în largul Mării Negre, de unde nu s-a mai întors.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 1 iunie, aflat în vacanţă de Rusalii la Costineşti, Liviu Tudoran-Dragotă, un informatician în vârstă de 32 ani din Craiova, a postat pe contul său de Facebook un mesaj care trăda o stare bună de spirit: „La mulţi ani tuturor! Căci toţi suntem copii. Să fiţi fericiţi. Şi dacă doriţi să aflaţi secretul fericirii, apropiaţi-vă mai mult unii de alţii şi-o să-l găsiţi“.

Mesajul a fost postat la ora 15.01 a zilei de 1 iunie. Patruzeci de minute mai târziu, Liviu era la debarcaderul din Costineşti. A închiriat o barcă cu motor, a schimbat câteva vorbe cu angajaţii debarcaderului, care l-au ajutat să pornească barca în care s-a urcat singur şi a pornit pe mare, sub privirile lor şi ale celorlalţi turişti care aşteptau în şalupa acostată la cheu să plece în plimbare pe mare.

Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe tânărul informatician cum mânuieşte sigur pe sine cârma bărcii şi priveşte drept în faţă, spre larg. În jurul orei 17.30, barca sa era găsită plutind în derivă, cu hainele lui Liviu şi cu colacul de salvare lăsat la locul lui.

De atunci, salvamarii şi scafandrii l-au căutat neîncetat, cu ajutorul Poliţiei. Liviu Tudoran-Dragotă a dispărut, însă, fără urmă. La 16 iunie şi-ar fi serbat ziua de naştere, urmând să împlinească 33 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: