Terenul de pe malul mării, unde se vrea ridicarea unui bloc cu 18 etaje, îngrădit. Reacţia primăriei Constanţa

Terenul de pe malul mării, unde se vrea ridicarea unui bloc cu 18 etaje, îngrădit. Reacţia primăriei Constanţa

Terenul unde se vrea construirea blocului

Oamenii care locuiesc în blocurile din apropiere au protestat faţă de decizia construirii unui imobil cu 18 etaje, situat chiar pe faleză, în apropierea plajei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de oameni au protestat sâmbătă, 8 februarie, în cartierul Faleză Nord, la capătul străzii Ion Raţiu.

Aici urmează ca un investitor privat să ridice un bloc cu 18 etaje chiar în zona de faleză, în apropierea plajei. Locatarii din zonă sunt nemulţumiţi deoarece noua construţie le-ar obtura lumina naturală, iar accesul către palajă ar fi blocat.

De asemenea, protestatarii spun că terenul respectiv face parte din celebrul dosar al retrocedărilor, în care fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat definitiv la închisoare.

După două zile de la proteste, proprietarul terenului respectiv a trimis muncitorii care au început să împrejmuiască zona.

În schimb, primăria Constanţa anunţă, prin intermediul Poliţiei Locale, că nu a fost emisă nicio autorizaţie de construire pentru acel imobil. Singura autorizaţie de construire emisă de primărie este pentru ridicarea gardului de împrejmuire care ar avea rolulde a păstra curată zona respectivă.

                         Muncitorii au început să ridice un gard pentru împrejmuirea locului

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Proteste la malul mării. Construirea unui bloc cu 18 etaje a scos lumea în stradă

Radu Mazăre rămâne după gratii. Înalta Curte a respins cererea de eliberare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările