Supărarea primarului Chiţac: Proiectul „Adoptă un spaţiu verde“ nu a fost aprobat de consilierii locali. Edilul va urma modelul lui Emil Boc

Supărarea primarului Chiţac: Proiectul „Adoptă un spaţiu verde“ nu a fost aprobat de consilierii locali. Edilul va urma modelul lui Emil Boc

Vergil Chiţac FOTO Primăria Constanţa

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat că Proiectul „Adoptă un spaţiu verde" nu a fost aprobat de consilierii locali, dar va uza de pârghiile legale pentru ca lucrurile să nu rămână aşa

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o postare pe pagina de Facebook, Vergil Chiţac a atacat aleşii locali PSD şi USR care au decis ca proiectul iniţiat de edil să nu primească voturile necesare.
„Dragi constănţeni, 
 
Proiectul „Adoptă un spaţiu verde" NU a fost aprobat de consilierii locali, dar voi uza de pârghiile legale pentru ca lucrurile să nu rămână aşa.
 
Aleşii locali PSD şi USR nu au considerat oportună adoptarea acestui proiect. Nu au contat numeroasele beneficii care ar fi fost obţinute în urma punerii în aplicare a acestui proiect de hotărâre, ci doar orgoliile politice. 
 
Agenţii economici, ONG-urile, chiar şi persoanele fizice ar fi avut posibilitatea să adopte un spaţiu verde din oraş pe care să îl îngrijească. În felul acesta s-ar fi implicat în mod direct în viaţa oraşului, şi-ar fi pus amprenta asupra aspectului peisagistic al urbei noastre, ar fi simţit că sunt parte integrantă a bătrânului Tomis. 
 
Nu era nimic ilegal, Constanţa nu ar fi fost singurul oraş în care se punea în practică o iniţiativă de acest gen.
Aşadar voi face ce depinde de mine pentru a schimba această situaţie. Respectând prevederile Codului Administrativ, art.291, alin 3, litera c, voi accepta, prin dispoziţie de primar, serviciile oferite de orice persoană fizică sau juridică ce doreşte să întreţină un spaţiu verde. Exact aşa procedează şi dl. Emil Boc la Cluj.
Vom munci împreună pentru a avea un oraş frumos. Vom redeveni o mare şi frumoasă familie. 
Aveţi încredere!“
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările