Strigătul disperat al unui tânăr către manifestanţi: „Tata a murit de COVID şi voi protestaţi?” VIDEO

Strigătul disperat al unui tânăr către manifestanţi: „Tata a murit de COVID şi voi protestaţi?” VIDEO

Tânărul a ieşit la balconul apartamentului - captură video

Sute de constănţeni au ieşit în stradă pentru a treia zi consecutiv. Oamenii au protestat faţă de măsurile impuse de Guvern pentru combaterea răspândirii SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de constănţeni, alături de oameni politici din AUR au ieşit pentru a treia zi în stradă, la Constanţa. Protestatarii au mărşăluit pe mai multe străzi şi bulevarde strigând lozinci anti-guvernamentale.

Oamenii protestează faţă de noile măsuri impuse pentru combaterea răspândirii SARS-CoV-2, faţă de obligativitatea purtării măştii de protecţie, a interdicţiei de a ieşi din case după anumite ore şi altele.

De asemenea, protestatarii cer redeschiderea anumitor sectoare economice, precum cele din HORECA.

În timpul marşului, un tânăr a ieşit la geamul apartamentului şi le-a strigat manifestanţilor: „Să vă fie ruşine! Să vă fie ruşine! Suntem în război! Pentru ce protestaţi? Tata a murit de COVID acum două zile. A murit de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine. Să nu ajungeţi acolo (în spitale n.red.)”

Gestul tânărului a fost acoperit de un val de huiduieli.

VIDEO

Citeşte şi:

Oraşul militar NATO de la Mihail Kogălniceanu. „Oamenii şi-au dorit să vină americanii”

Comuna Lumina intră în carantină pentru următoarele 14 zile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările