Reflexoterapie şi relaxare pe plajă

Turiştii care vin, vara aceasta, pe litoral se pot bucura de un adevărat răsfăţ. Persoane profesioniste fac masaje reflexogene şi de relaxare. Tratamentul se face ca la carte, după reguli

Turiştii care vin, vara aceasta, pe litoral se pot bucura de un adevărat răsfăţ. Persoane profesioniste fac masaje reflexogene şi de relaxare. Tratamentul se face ca la carte, după reguli serioase. "Masajul de relaxare se începe de pe spate (umeri, coloană). Pasul doi, masare şi fricţiuni pe întreg spatele.
Se încheie cu pulpe, tălpi, mâini şi apoi faţa", spune Mircea, maseurul de pe plaja din Saturn. Cei care vor să se relaxeze şi să scape de insomnii pot să-i ceară un masaj reflexogen. Un masaj de relaxare făcut doar pe spate durează 25 de minute şi costă 10 RON. Cel total de relaxare durează 45-60 de minute şi costă 25 RON, iar masajul reflexogen, făcut în 5-15 minute, costă 5 RON. Întreaga operaţiune se desfăşoară pe plajă, pe cearşaful clientului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: