Plimbare cu caiacul pe promenada din Mamaia Nord. Cum arată zona după câteva ore de ploaie VIDEO

Plimbare cu caiacul pe promenada din Mamaia Nord. Cum arată zona după câteva ore de ploaie VIDEO

Captură video

Câteva ore de ploaie au fost suficiente pentru ca promenada din Mamaia Nord să se transforme în locul ideal de plimbare cu caiacul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aversele de ploaie înregistrate duminică dimineaţă au transformat promenada din Mamaia Nord într-o zonă inundată, neaccesibilă pietonilor. 
 
Un video postat pe reţelele sociale îl arată pe un tânăr care a ieşit la plimbare pe promenadă cu caiacul. „Când e marea agitată, ieşim cu caiacul pe promenadă”, spune amuzat protagonistul videoclipului. 
 
Până luni dimineaţă, Dobrogea se află sub avertizare meteorologică. În acest interval vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii(viteze de 55-75 km/h), şi pe spaţii restrânse grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20-30 l/mp şi izolat 40 l/mp.
 
În anul 2016, Primăria Năvodari inaugura promenada care este acum distrusă de unii proprietari de beach baruri ce îşi doresc un acces facil spre şi dinspre plajele pe care ei le administrează. 
 
Promenada Mamaia Nord-Năvodari are o lungime de 4,2 kilometri şi a costat 27,7 milioane de lei, bani din fonduri europene. Este prevăzută cu zece foişoare de observaţie, două fântâni arteziene, patru pergole şi aproximativ 600 de stâlpi de iluminat. Toată zona a fost realizată cu dale din granit. 
 
sursa video: FB/Victor Vuk
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările