Oameni ţinuţi în frig la un Centru de Vaccinare. Explicaţie: s-au schimbat procedurile

Oameni ţinuţi în frig la un Centru de Vaccinare. Explicaţie: s-au schimbat procedurile

Oamenii aşteaptă dozele cu vaccin

Oamenii programaţi în această dimineaţă la Centrul de Vaccinare au primit vestea că trebuie să stea afară, în frig şi să aştepte să ajungă dozele cu vaccin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a întâmplat la centrul de Vaccinare din oraşul Mangalia. oamenii au aşteptat în frig, mai multe ore, să ajungă dozele cu vaccin la acest centruş deşi erau programaţi de dimineaţă, se pare că „procedurile” s-au schimbat, iar dozele au ajuns mai târziu.

„Situaţia apărută în această dimineaţă la Centrul de Vaccinare Mangalia a fost determinată de schimbarea procedurilor de recepţie / transmisie a dozelor de vaccin.

738 de doze de vaccin au ajuns astăzi la Centrul de vaccinare din Mangalia. Totodată, STS trimite sms-uri persoanelor programate, în care sunt informate că programările se vor decala”, transmite Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa.

Conform explicaţiilor primite de la DSP, alocarea dozelor de vaccin se face potrivit unor proceduri şi instrucţiuni CNCAV.

„Stabilirea necesarului de doze se realizează pentru o perioadă de trei zile, în baza programărilor existente în platforma electronică de programare. La acest necesar, se adaugă numărul de doze pentru vaccinarea persoanelor din centrele rezidenţiale şi medico-sociale, a persoanelor dializate, netransportabile şi a persoanelor fără adăpost”, mai spun reprezentanţii DSP.

Pe aceeaşi temă:

Judeţul Constanţa se pregăteşte de ninsori viscolite. Unde poţi afla starea drumurilor

Bogdan Huţucă: 2021 trebuie să fie anul Horeca

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările