Maşină de strâns gunoiul sfinţită la Lumina. Ce zice rânduiala bisericească

Maşină de strâns gunoiul sfinţită la Lumina. Ce zice rânduiala bisericească

Maşina de strâns gunoiul sfinţită de Bobotează FOTO IOan Roman

Cu ocazia sărbătorii Bobotezei, după ce s-a sfinţit apa, a venit rândul maşinii de strâns gunoiul care a beneficiat de aceeaşi atenţie din partea preoţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei şi sfinţire a Apei Mari pentru comunitate, ce a fost ţinută la biserica din faţa Primăriei, preoţii au făcut şi slujba de binecuvântare a noii maşini de gunoi ce a fost achiziţionată la sfârşitul anului 2019, a anunţat primarul localităţii Lumina, Ioan Roman.
 
„Am bucuria să vă anunţ că începând de mâine, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deşeurilor menajere şi va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenţie colectării selective şi gestionării deşeurilor din comună. Toate cele bune!“, a scris primarul. 
 
Rânduiala bisericească are o slujbă de binecuvântare a unui vehicul. Creştinii obişnuiesc să-şi sfinţească autoturismele achiziţionate pentru a fi feriţi de evenimente rutiere nefericite. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările