Intră în pielea unui nabab! Vezi maşini de lux şi fete frumoase la Salonul Auto Maritimo!

Intră în pielea unui nabab! Vezi maşini de lux şi fete frumoase la Salonul Auto Maritimo!

Lux la Salonul Auto Maritimo de la Constanţa

Maşini luxoase, fete frumoase şi vizitatori curioşi – aşa arată primul Salon Auto Maritimo organizat la Constanţa. Expoziţia vrea să înnoade tradiţia Salonului Automobilistic ce avea loc cu ani în urmă la Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În parcarea de 2.000 de metri pătraţi a Maritimo Shopping Center sunt expuse până duminică, 12 august, toate mărcile auto comercializate de dealerii din Constanţa.

Vedetele Salonului Auto Maritimo: Iulia Vântur, Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu şi Liviu Vîrciu

Firmele oferă promoţii, discounturi şi bonusuri care să convingă vizitatorii că pot deveni proprietarii unor maşini noi.

GALERIE FOTO CU EXPONATELE
  

Cel mai ieftin automobil are o valoare de 5.400 de euro, prin programul Rabla, iar cele mai scumpe maşini depăşesc pragul de 100.000 de euro: Jaguar XKR Coupe S/C (117.500 de euro) şi Mercedes SL 350 Roadster (124.000 de euro). Acesta din urmă are motov V 6, culoare gri Cerussite Shape metalizat şi are tapiţerie din piele Nappa roşu bengal.

ALTĂ GALERIE FOTO DE LA EXPOZIŢIE„Este o acţiune de imagine, pentru că perioada grea economică se resimte şi în domeniul vânzărilor auto. În luna august lumea se preocupă mai puţin de achiziţionarea unor bunuri, dar sperăm ca ofertele noastre să fie destul de bune pentru a-i atrage pe clienţi“, spun dealerii auto.

Printre cadourile oferite la cumpărarea unei maşini se numără: taxa de poluare, dobânzi scăzute, Casco gratuit pe un an, garanţie extinsă pe 5 ani şi accesorii.

La cerere, doritorii pot face test drive-uri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările