FOTO Momentul în care o femeie este lovită în văzul tuturor de partenerul ei, pe faleza Cazinoului din Constanţa. „Aşa ai ajuns, să dai într-o femeie?“

FOTO Momentul în care o femeie este lovită în văzul tuturor de partenerul ei, pe faleza Cazinoului din Constanţa. „Aşa ai ajuns, să dai într-o femeie?“

Femeie agresată de un bărbat pe faleza Cazinoului din Constanţa Sursa martor

Un turist care fotografia faleza Cazinoului din Constanţa a surprins în imagini momentul în care o femeie era agresată de partenerul ei. Cuplul se afla pe treptele care urcă spre Bulevardul Mamaia şi s-a certat în văzul tuturor.

Agresiunea a fost surprinsă de la distanţă de un turist care se plimba pe faleza Cazinoului, în după-amiaza de miercuri, 21 august, în jurul orei 17.40.

Un cuplu, care fusese la mica plajă de la poalele Cazinoului şi urca scările spre bulevardul Elisabeta, a început să se certe, destul de tare, femeia reproşându-i bărbatului că se poartă urât cu ea din cauza altei femei.

El s-a enervat, s-a oprit în faţa ei cu o atitudine agresivă şi s-a apropiat de ea ameninţător. Cei doi oameni care îi însoţeau au preferat să plece mai departe lăsându-i să-şi rezolve problema. 

Femeia l-a înfruntat pe bărbat, care s-a înfuriat şi i-a tras o palmă, apoi a strâns-o de gât.

În timpul acesta, pe lângă ei trecea un copil care a asistat speriat la scenă. „Aşa ai ajuns, să dai într-o femeie?“, i-a spus ea plângând agresorului, care a înjurat-o încontinuu şi i-a întors spatele. 

Femeia s-a oprit lângă un copac de pe bulevard plângând. Cineva s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat şi dacă o poate ajuta cu ceva. „Astfel de gesturi, de agresiuni, tind să devină normalitate. Dacă am lua atitudine, agresorii n-ar mai avea curaj să bată femei pe stradă“, este de părere cel care a surprins imaginile. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Fată de 13 ani, lovită, ameninţată şi înjurată. „Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsească ai tăi?”

Femeie bătută de concubin în centrul Focşaniului. Nimeni nu a intervenit în ajutorul victimei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: