EBa, prima pe lista PMP Constanţa pentru alegerile parlamentare

EBa, prima pe lista PMP Constanţa pentru alegerile parlamentare

Elena Băsescu şi Claudiu Palaz Sursa PMP Constanţa

Elena Băsescu deschide lista PMP Constanţa la alegerile parlamentare. Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a primit locul ca şi asigurat în Camera Deputaţilor, deşi nu a activat o zi în filiala de la Constanţa, oraşul ei natal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul victorios este făcut de PMP Constanţa, condus de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz“, transmite PMP Constanţa. 

Elena Băsescu s-a născut la Constanţa, a studiat aici, dar odată cu ascensiunea tatălui Traian Băsescu în funcţiile Statului s-a mutat cu toată familia la Bucureşti. 

„EBa“ şi-a construit, de altfel, toată cariera politică pe seama tatălui ei. Aşa a ajuns inclusiv în Parlamentul European în mandatul 2009-2014. A fost în Partidul Democrat, apoi în Partidul Democrat Liberal şi acum este în Partidul Mişcarea Populară. 

Elena Băsescu şi Claudiu Palaz Sursa PMP Constanţa

Pe aceeaşi temă: 

Revine EBA. Elena Băsescu ar putea candida pe lista PMP la Constanţa. Tomac deschide lista la Camera Deputaţilor, iar Cristian Diaconescu la Senat în Bucureşti 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările