Doi bărbaţi din Constanţa au murit după ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Ambii erau internaţi la Spitalul Judeţean

Doi bărbaţi din Constanţa au murit după ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Ambii erau internaţi la Spitalul Judeţean

Lupta medicilor cu noul coronavirus FOTO Mediafax

În judeţul Constanţa, de la începutul pandemiei au murit 57 de persoane. Ultimele două decese s-au produs la Spitalul Judeţean Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Prefecturii Constanţa, un bărbat de 67 de ani, din Constanţa, cu hipertensiune arterială grad II, diabet zaharat tip II), a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.El a fost confirmat pozitiv după deces. 
Cel de-al doilea deces este al unui bărbat de 65 de ani, din Constanţa, care avea tumoră malignă de colon operat, insuficienţă hepatică cu metastaze hepatice, carcinomatoză peritoneală. Şi el a fost confirmat pozitiv după deces.
 
Până astăzi, 23 septembrie,  4.550 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. 
În intervalul 22.09.2020 (10:00) – 23.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 47 de decese (35 bărbaţi şi 12 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vâlcea şi Municipiul Bucureşti. 
 
Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 5 decese la categoria 50-59 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 16 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 11 decese la categoria de peste 80 de ani.
 
45 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările