Daniela Vlădescu, directoarea Operei din Constanţa, despre accidentul mortal în care a fost implicat autocarul cu artişti: „Am avut mare noroc că am scăpat teferi“

Daniela Vlădescu, directoarea Operei din Constanţa, despre accidentul mortal în care a fost implicat autocarul cu artişti: „Am avut mare noroc că am scăpat teferi“

Soprana Daniela Vlădescu, directoarea Operei din Constanţa Foto Adevărul Constanţa

Artişti ai Operei din Constanţa au fost implicaţi în dimineaţa de luni, 8 septembrie, într-un accident soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor trei. Ei se întorceau din Germania, unde fuseseră în turneu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autocarul Operei a fost lovit pe DN7 în judeţul Arad, chiar în centrul localităţii Mândruloc, de un autoturism din Bulgaria, care se îndrepta către Germania.

Şoferul bulgar a adormit la volan şi a ieşit de pe sensul său de mers, intrând pe contrasens şi lovind în plin autocarul românesc. Bulgarul şi-a pierdut viaţa pe loc, iar trei pasageri de-ai săi au fost grav răniţi.

În autocar se aflau 32 artişti ai Operei din Constanţa. Soprana Daniela Vlădescu, directoarea Operei constănţene, este marcată de cele întâmplate.

„Am văzut de departe autoturismul venind. Îşi pierduse direcţia şi nu era nicio urmă că se va redresa, era clar că şoferul adormise la volan. Am avut mare noroc cu şoferul nostru, care a avut reflexe foarte bune. Noi nu avem absolut nimic, nimeni nu a fost rănit“, a declarat Daniela Vlădescu pentru Adevărul.

Artiştii se întoarceau din turneul susţinut la Wiesbaden, în Germania. Ei ajung luni seara la Constanţa.

Vă mai recomandăm

Accident grav la Arad: O maşină s-a izbit de autocarul care aducea din Germania artişti ai Operei din Constanţa. O persoană a murit, alte trei au fost rănite

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările