Cum se va desfăşura nunta lui Radu Mazăre în închisoare. Deţinutul are dreptul la 48 de ore de vizită conjugală

Cum se va desfăşura nunta lui Radu Mazăre în închisoare. Deţinutul are dreptul la 48 de ore de vizită conjugală

Radu Mazăre

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunţat Mihai, fratele fostului primar al Constanţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, este condamnat definitiv la 9 ani de închisore în dosarul retrocedărilor. După ce a fost extrădat din Madagascar, ţară în care a fugit la finalul lunii decembrie 2017, Mazăre a fost închis la Penitenciarul Rahova pentru o perioadă de 21 de zile de carantină.

În acest timp, Mihai, fratele fostului primar, a anunţat că Radu Mazăre a cerut-o în căsătorie pe Roxana Mihalache, designerul Casei de Modă Paluggio.

Conform regulamentelor, nunta în sistemul penitenciar are câteva reguli stricte. Din punctul de vedere al actelor ce trebuie întocmite în vederea oficierii căsătoriei, cei doi miri trebuie să facă acelaşi dosar ca oricare alte persoane.

„Ofiţerul stării civile şi preotul vin în penitenciar pentru oficierea căsătoriei civile şi a cununiei. Pe actul de stare civilă scrie localitatea, nu scrie locul. Au voie cu maxim 10 invitaţi. Se servesc cîţiva biscuiţi la final, nu vă închipuiţi că este cu şampanie. Poate solicita prezenţa unui alt preot decât cel al penitenciarului”, spune Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţa Naţională a Penitenciarelor.

Proaspeţii căsătoriţi au dreptul la 48 de ore de vizită intimă într-o cameră specială. După care, la fiecare trei luni, deţinutul Mazăre are dreptul la câte 2 ore de vizită intimă. „Dacă domnul este cuminte”, subliniază Sorin Dumitraşcu.

Roxana Mihalache i-a fost aproape lui Radu Mazăre de aproape două decenii. În ciuda faptului că fostul edil era însoţit permanent de tinere oriunde mergea, şi la plajă, dar şi la votare, designerul i-a fost tot timpul aproape.
 
Roxana Mihalache este designerul Casei de Modă Paluggio care a creat costumele pe care Radu Mazăre le purta în serile de carnaval: fie că era vorba de Cezar, Ştefan cel Mare sau Ramses. 
 
Numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Pallugio“ a fost numită după porecla „păluga“, cu care o alinta Radu Mazăre pe iubita sa, datorită înălţimii sale.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările